Bons Compra Salou

Bons Compra Salou

L’Ajuntament de Salou, a través de la campanya ‘Bons Compra Salou’, posa a disposició de la ciutadania 70.000 euros per reactivar l’activitat econòmica de la ciutat, en col·laboració amb l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou.

Els bons consisteixen en l’aplicació d’un 20% de descompte en compres mínimes de 30 euros i màximes de 100 euros, en aquells establiments adherits del municipi. Hi tenen accés les persones residents a Salou, majors de 18 anys, i hi ha un màxim de 3 bons per cada DNI. El descompte s’aplicarà al client / a en el moment de la compra, i el Consistori liquidarà, en un període màxim de 15 dies, al comerç, l’import descomptat.

Per poder beneficiar-se d’aquesta acció, el client / a haurà de registrar-se a la pàgina web bons.salou.cat, clicant a ‘Sóc de Salou’, i omplir les dades sol·licitades. Rebrà un missatge al mòbil, conforme ja està registrat, i aleshores podrà adreçar-se als comerços i gaudir dels descomptes. En el moment de fer la compra, caldrà que porti a sobre el DNI i el telèfon mòbil amb el què es va registrar a la plataforma.

D’altra banda, els comerços de Salou poden adherir-se a la campanya, registrant-se a l’apartat web de Dinamització Econòmica de www.salou.cat. En el moment de la compra, el comerciant haurà d’entrar a bons.salou. cat i clicar a ‘Sóc un comerç’, demanar el DNI al client i posar l’import. Per últim, el client li mostrarà el SMS que rebi en el moment de la compra, per aplicar el descompte.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.