BusPlana comença l’horari d’estiu

BusPlana activa aquest dissabte 1 de juny l’horari de temporada alta. Així, els trajectes que connecten els principals punts de la Costa Daurada amb l’Estació es multipliquen pràcticament per 10, passant de les 6 expedicions actuals a les 64 diàries.

D’altra banda, es divideix en dos la ruta que en temporada baixa fa el trajecte Cambrils-Vilafortuny-Salou-PortAventura–La Pineda–Vila-seca–Reus–Estació del Camp, i així per poder oferir més rapidesa als serveis, queda desdoblada en:

  • Cambrils – Salou – PortAventura – Estació del Camp, amb 32 expedicions cada dia de la setmana.
  • La Pineda – Salou – Estació del Camp, amb 32 expedicions cada dia de la setmana.

D’aquesta manera, BusPlana dona resposta a l’arribada dels viatgers i turistes que passen les vacances a la Costa Daurada, amb parades a ubicacions estratègiques a prop d’hotels per la Costa i també als hotels de PortAventura, entre altres.

El nombre de viatgers i turistes que es traslladen en bus des de l’estació Camp de Tarragona o per arribar-hi no ha parat de créixer en els darrers anys. El passat estiu (juny a setembre) prop de 30.000 persones van viatjar en les línies de BusPlana que connecten l’estació d’alta velocitat amb Salou, Cambrils i La Pineda (Vila-seca).

Les rutes des de la Costa Daurada s’afegeixen a les moltes expedicions diàries de BusPlana des d’altres punts del territori a l’estació Camp de Tarragona. Així, cada dia feiner hi ha 93 expedicions des de Tarragona Ciutat, 52 des de Reus i 57 des de Valls, per proporcionar una àmplia oferta de connexions pels residents de la zona.

És per aquest motiu que l’accés dels viatgers a l’estació del Camp, en transport públic proveït per BusPlana, no ha parat de créixer els últims anys, passant del 16% al 2016 al 40% en l’actualitat, segons un estudi de la URV.

Molts usuaris ja gaudeixen d’aquests serveis de línia regular mitjançant les targetes multiviatge de l’ATM de Tarragona. BusPlana opera aquestes línies regulars de la Costa Daurada, Tarragona ciutat, Valls i Reus a l’Estació del Camp a través de les concessions públiques de la Generalitat de Catalunya.

5/5 - (1 vote)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.