CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus renoven el seu suport a la internacionalització de les empreses de l’àmbit territorial de la corporació

CaixaBank i la Cambra de Comerç
  • El president de la Cambra de Comerç de Reus i el director territorial de CaixaBank a Catalunya signen un acord que preveu l’organització de jornades formatives sobre la sortida als mercats exteriors.
  • CaixaBank renova la seva condició de patrocinador dels Premis Cambra que organitza l’entitat cameral.

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l’assessorament i la formació dels emprenedors en l’àmbit de la internacionalització.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Reus, Isaac Sanromà, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, inclou cursos per a la formació del personal responsable dels departament de comerç internacional en àrees com les vendes internacionals o les estratègies de cobrament, pagament i finançament internacional.

CaixaBank posa a la disposició de la cambra les seves oficines operatives i de representació per tal que atenguin els empresaris de l’àmbit territorial de la cambra reusenca participants a les missions comercials que programi l’entitat cameral.

L’acord signat entre CaixaBank i la Cambra de Comerç de Reus inclou també el patrocini dels Premis Cambra, que tindran lloc durant el primer semestre del 2018 i reconeixeran una treneta d’empreses de diversos sectors, amb especial atenció a les organitzacions que s’hagin distingit en l’àmbit de la internacionalització, una línia estratègica prioritària en el seguit d’accions que realitza la corporació per dinamitzar l’economia del territori.

 

CaixaBank, al costat de les empreses

CaixaBank és una de les entitats líders en oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. L’entitat compta amb un ampli equip d’especialistes en comerç exterior per assessorar sobre els mercats exteriors.

Així mateix, disposa d’un equip de banca internacional i d’una xarxa d’oficines de representació a Nova York (Estats Units), París (França), Milà (Itàlia), Frankfurt (Alemanya), Istanbul (Turquia), El Caire (Egipte), Bogotà (Colòmbia), Sao Paulo (Brasil), Beijing i Shanghai (Xina), Nova Delhi (Índia), Dubai (Emirats Àrabs Units), Singapur, Alger (Algèria) i Santiago de Xile (Xile). L’entitat també posa al servei de les empreses la seves oficines operatives a l’exterior: Londres (Regne Unit), Varsòvia (Polònia) i Casablanca i Tànger (Marroc). En total, la xarxa exterior de CaixaBank ofereix cobertura en més de 50 països.

També ha arribat a acords amb més de 2.500 bancs internacionals que permeten donar servei a les empreses a qualsevol país.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.