CaixaBank celebra el centenari de la seva presència a Valls

CaixaBank celebra el centenari de la seva presència a Valls

L’oficina 0021-Valls compleix aquest 2020 cent anys de la seva obertura. Cent anys després d’obrir portes, la 0021 s’ha transformat en una oficina de nou model i ara s’anomena Store Plaça el Pati

CaixaBank celebra enguany el centenari de la seva presència al municipi de Valls. L’oficina 0021-Valls de CaixaBank, ubicada avui a la plaça El Pati, 15, es va inaugurar el 5 d’abril de 1920 i va obrir les seves portes al públic l’endemà. La inauguració de l’oficina i l’acte d’homenatge a la vellesa que es va celebrar el mateix dia van estar presidits pel cardenal Vidal i Barraquer.

El primer punt d’atenció al municipi es va situar en un immoble al carrer Baldrich, numero 12 va ser l’oficina número 21 de la Caixa de Pensions i la quarta al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, després de les de Tarragona ciutat, Reus i Tortosa.

Amb l’increment de l’activitat, l’oficina va quedar petita i, el 1931, es va adquirir el local del carrer Baldrich, 3, a on es va traslladar l’activitat. La nova oficina s’inaugurà el 5 d’abril.

L’any 1971, l’oficina canvia a l’emplaçament actual a la plaça El Pati, 15, ocupant part de l’espai de l’antic convent de les Monges Mínimes, edifici que fou enderrocat l’any 1936, obrint-se el carrer Jaume Mercé i construint-se l’edifici de la Caixa de Pensions.

CaixaBank, present a la comarca des del 1919

Cent anys després de l’obertura del primer punt d’atenció, CaixaBank disposa avui de 5 oficines a la comarca de l’Alt Camp , on treballen 31 empleats que donen servei a més de 27.300 clients.

CaixaBank aposta per un model de banca universal basat en un servei proper i de qualitat, amb una proposta de valor personalitzada pels seus 15,4 milions de clients. La qualitat de servei, que comprèn tant la relació amb els clients com els processos interns, és un dels valors de l’entitat i el seu primer repte estratègic. És, a més, una de les seves palanques competitives.

L’entitat ofereix un catàleg de solucions específic, un equip de professionals especialitzat i una àmplia xarxa d’oficines diferenciada per a cada tipus de client. Paral·lelament, ha desenvolupat un sistema capdavanter de distribució multicanal que li permet estar disponible per als clients en qualsevol lloc i a qualsevol hora. L’aposta per la tecnologia i la innovació facilita a l’entitat construir una relació més estreta i personal amb els clients, el que impulsa l’assessorament.

CaixaBank transforma la 0021 en una oficina del nou model Store

Cent anys després de la seva obertura, CaixaBank ha transformat l’oficina 0021-Store Plaça El Pati en una oficina del seu innovador model Store, amb l’objectiu de reforçar el seu posicionament al municipi.

CaixaBank està estenent per tot el territori el nou model d’atenció personal que es va iniciar l’any 2013, i disposa a Valls de dues oficines Stores: Store Plaça El Pati i Store Vallvera.

CaixaBank aspira amb aquestes noves oficines a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació i la transparència.. Les oficines Store són un pas endavant en l’estratègia d’innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l’aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

El projecte d’oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l’Associació per al Desenvolupament de l’Experiència de Client (DEC). Aquest premi ressalta l’experiència diferencial que viuen els clients de les oficines Store i que reforça els principis i valors de proximitat, transparència, confiança, qualitat i compromís social de CaixaBank. La Store Plaça El Pati compta amb una superfície superior als 680 m2, 13 empleats i gestiona més de 12.400 clients.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.