CaixaBank reparteix més de 290 regals de Nadal a nens i nenes en situació de pobresa de Tarragona

CaixaBank ha tancat una nova edició de la iniciativa solidària “L’Arbre dels Somnis”, que ha aconseguit lliurar més de 26.400 regals de Nadal a nens i nenes en situació de vulnerabilitat de tota Espanya.

A Tarragona, s’han repartit 294 regals a nenes i nenes, en col·laboració amb 13 entitats: Casal l’Amic, Creu Roja Tarragona, CRAE Reus, Fundació Bara i Cortiella, Caritas Alt Camp, Creu Roja Valls, La Ballaruga, Càritas Amposta, Creu Roja Amposta i Tortosa, Esplai Blanquerna de Tortosa, Càritas Cambrils i Salou.

En aquesta quarta edició del programa, CaixaBank ha comptat amb la participació de milers d’empleats, clients de l’entitat i integrants del programa de Voluntariat. De la mà de 452 entitats socials, durant tres setmanes s’ha coordinat la recepció de les cartes elaborades pels nens i nenes, el lliurament d’aquestes a tots els participants, així com la gestió de l’entrega de regals a través de les oficines CaixaBank perquè tots tinguin un detall al llarg de les festes.

Amb els més de 26.400 regals repartits en aquesta edició, l’entitat financera ha superat els 96.000 regals distribuïts al llarg de la iniciativa “L’Arbre dels Somnis”, la primera edició dels quals es remunta a l’any 2017. L’objectiu de l’entitat s’ha focalitzat a fer realitat els desitjos de tots els nens i nenes vinculats a entitats socials que lluiten contra la pobresa infantil de totes les comunitats autònomes, com les adherides al programa CaixaProinfancia de la Fundació “la Caixa”. Entre les organitzacions col·laboradores destaquen Creu Roja, Càritas, Secretariat Gitano o Save the Children, així com els serveis socials de nombrosos municipis i petites entitats d’àmbit local.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.