Cambrils acull la Copa d’Espanya de Trial, el 23 d’abril

Cambrils acollirà per cinquè any consecutiu la Coa d’Espanya de Trial en bicicleta el diumenge 23 d’abril. La regidora d’Esports, Natàlia Pleguezuelos, i el director tècnic de la prova, Àngel Batlle, han presentat avui l’esdeveniment esportiu que es disputarà durant tot el matí a la platja del Regueral de Cambrils, on ja s’hi ha començat a instal·lar un circuit format per contenidors, tubs de formigó i materials naturals com troncs i roques.  

La regidora ha explicat que l’Ajuntament de Cambrils continua treballant per potenciar els esdeveniments esportius per afavorir el binomi esport i turisme i reforçar la imatge del municipi com a destinació de turisme esportiu i familiar. Cal tenir en compte que, seguint la línia dels últims anys, durant el 2023 a Cambrils s’organitzaran una seixantena d’esdeveniments esportius on hi participaran més de 30.000 esportistes.  

El director tècnic ha destacat el nombre i el nivell dels participants d’enguany. La prova bat el seu propi record amb 160 persones inscrites i comptarà amb destacades figures del rànquing mundial com Vera Barón, Alba Riera, Eloi Palau, Sergi Llongueras i Borja Conejos. A més, aquesta cinquena edició de la Copa tindrà una gran repercussió i es retransmetrà per Teledeporte.  

Les proves de les diferents categories (des de Benjamí fins a Elit tant masculí com femení) es disputaran entre les 8:30 i les 13:30 hores aproximadament en diverses zones distribuïdes en una superfície de gairebé 3.000 metres quadrats en forma de ela, aprofitant l’espigó. Enguany les semifinals d’Elit s’han avançat a les 10 hores i es preveu que les finals comencin a partir de les 12 hores.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.