Cambrils es promociona a la fira turística World Travel Market de Londres

Cambrils s’està promocionant a la World Travel Market (WTM) de Londres, una de les fires del sector turístic més importants del món, dins de l’espai de la Costa Daurada de l’estand Catalunya Experience, juntament amb Salou i Lloret. L’esdeveniment de referència a nivell mundial torna a la presencialitat després de la pandèmia i és una gran oportunitat per prendre el pols de la propera temporada turística.  

L’alcalde, Oliver Klein, i la regidora de Turisme, Yolanda Burgos, han acompanyat l’equip del patronat de Turisme, i van mantenir ahir trobades amb diferents agents i personalitats i van acabar la jornada amb un sopar organitzat per l’Agència Catalana de Turisme amb les diferents delegacions i operadors britànics convidats.  

L’alcalde i la regidora han explicat que les reunions han estat molt positives, que es respira un optimisme prudent i bones perspectives del sector turístic i que l’objectiu és seguir treballant per recuperar els mercats internacionals de cara a la temporada que ve.   

Prova d’aquest optimisme ha estat la gran presència institucional a la fira de Londres, on s’hi han desplaçat el conseller de Turisme, Roger Torrent; la directora general de Turisme, Marta Domènech; el director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer; el director del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Londres, els alcaldes de Salou i Lloret, i el director Tourespaña, entre altres personalitats.  

La fira, que se celebra de l’1 al 3 de novembre, es dirigeix al públic professional i és una de las exposicions turístiques més importants del món amb la presència de més de 5.000 destinacions. La fira és una oportunitat per reconnectar amb els professionals del sector i presentar al mercat britànic i irlandès totes les campanyes, experiències i atractius que ofereix la destinació. Cal tenir en compte que el Regne Unit ha representat tradicionalment el segon mercat emissor per a Catalunya. El 2019 van arribar a Catalunya més de 2 milions de turistes britànics, que van generar uns ingressos de 1.943 milions d’euros.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.