Cambrils inicia les activitats a les platges ‘La mar de salades’

El divendres 14 s’iniciaran les activitats “La mar de salades” a les platges de Cambrils dirigides a banyistes amb l’objectiu de difondre coneixements sobre temes de seguretat, medi ambient i conducta. Durant els mesos de juliol s’han programat quatre sessions gratuïtes i obertes a tothom. Per apuntar-se a les activitats, les persones interessades es poden acostar a qualsevol dels mòduls dels SOS o bé enviar un correu a altesport@altesport.com.  

La programació començarà aquest divendres amb l’activitat “La Mar de Neta”, que es portarà a terme d’11 a 13 hores a la platja del Regueral. La següent proposta és el taller “Salva vides amb la RCP” programat pel divendres 28 de juliol al mateix horari a la mateixa platja.  

El calendari continua el divendres 11 d’agost a la platja del Cavet amb l’activitat “La vida sota l’aigua” relacionada amb la posidònia. Per acabar, el divendres 25 d’agost a la platja del Regueral s’oferirà el taller “Joves socorristes”. Durant la resta de l’any, també es realitzen diverses campanyes ambientals que consisteixen en netejar i recollir residus de les platges amb voluntaris.  

PROGRAMACIÓ  La Mar de Neta: Divendres 14 de juliol d’11 a 13h, a la platja del Regueral. 

 Salva vides amb la RCP: Divendres 28 de Juliol d’11 a 13h, a la platja del Regueral.  

 La vida sota l’aigua: Divendres 11 d’agost d’11 a 13H, a la platja del Cavet (posidònia). 

 Joves socorristes: Divendres 25 d’agost, d’11 a 13H, a la platja del Regueral.  
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.