Cambrils publica les bases dels premis Vila de Cambrils de narrativa, poesia i fotografia

El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils ha publicat les bases d’una nova edició dels Premis Vila de Cambrils en les modalitats de narrativa marinera, poesia i fotografia. Les bases es poden consultar i descarregar a la web de l’Ajuntament, i en el cas, del premi de fotografia, a la web de l’Agrupació fotogràfica de Cambrils.  

Un any més, amb el suport de l’Ajuntament, els premis Vila de Cambrils conjugaran talent i cultura i plantaran cara a la pandèmia. El lliurament de tots tres premis tindrà lloc el dia 28 de novembre a les 12 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament, sempre que la normativa sanitària ho permeti. En cas contrari es buscarà una alternativa.  

El Premi de Narrativa Marítima Josep Lluís Savall arriba enguany a l’onzena edició. El certamen, per a obres escrites en català, té com a protagonista la mar, referent ineludible en l’evolució històrica de Cambrils. Els participants han de ser majors d’edat i les obres poden presentar-se en qualsevol modalitat del gènere narratiu (novel·la, recull de contes, dietari, relat de viatges, etc.). 

Les obres s’han d’enviar per correu electrònic a preminarrativa@cambrils.cat seguint el procediment que s’indica a la convocatòria. La data límit per enviar obres inèdites a concurs és el 3 d’octubre. 

Martà Magrinyà, Coia Valls, Rosa Rey, Pau Vidal i Jordi Folch formen el jurat d’aquesta edició. L’autor o autora que resulti guanyadora rebrà un premi de 3.000 euros i l’obra serà publicada per l’Editorial Cossetània. 

Mentrestant, el Premi internacional de Fotografia, que organitza l’Agrupació Fotogràfica de Cambrils amb el suport de l’Ajuntament, ja ha publicat les bases i la convocatòria per la 30ena edició. Es troben a la web https://www.afcambrils.com/.  

El termini per presentar obres a concurs s’acaba el proper 23 d’octubre. 

D’altra banda, el Premi de Poesia compleix enguany la 10ena edició. La temàtica és lliure i la convocatòria és oberta a tothom que sigui major d’edat i escrigui versos en català. Els treballs s’han de presentar per correu electrònic a l’adreça premipoesia@cambrils.cat tot seguint el procediment que indica la convocatòria. 

El certamen està dotat amb un primer premi de 500 euros i un segon premi de 200 euros. La data límit per enviar obres –només una i inèdita per participant- és el 3 d’octubre. 

El jurat que determinarà els guanyadors estarà format per Raquel Díaz, Adrià Targa, Rosa Comes, Adam Manyé i Helena Martínez. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.