Campament Reial, a partir del dia 27

El dia 27 de desembre la plaça de la Llibertat es transformarà per fer-la acollidora de cara als patges reials que arribaran el dia 28 a Reus, i per tant l’espai no es podrà visitar.

El dia 28, a les 18.00 h, al balcó de la Casa Rull, al número 27 del carrer Sant Joan, la ciutat donarà la benvinguda als patges reials que recolliran les cartes dels nens i nenes del territori. Des d’allà, aniran en cercavila acompanyats de músics, pel centre de la ciutat fins acabar a la plaça de la Llibertat, espai en el que s’instal·laran fins al 4 de gener.

A partir del 29 de desembre, a les 17:00 h, es podran trobar a la plaça de la Llibertat, i aprofitant les instal·lacions de les boles, es conduiran als nens i nenes fins a la carpa reial on hi haurà els tres patges amb els seus ajudants, tots ells vinguts de l’Orient.

Els horaris en que estaran a la disposició del públic són:

  • Divendres 29 de desembre, de 17:00 h a 20:00 h
  • Dissabte 30 de desembre, d’11:00 h a 20:00 h
  • Dimarts 2 de gener, dimecres 3 de gener i dijous 4 de gener d’11:00 h a 20:00 h

Com en l’edició passada els dies 30 de desembre, 2 de gener, 3 i 4 de gener, de les 13:00 h a les 14:00 h hi haurà l’hora tranquil·la, moment en el que es baixarà la música i s’intentarà crear un ambient tranquil.

Durant tots els dies també hi haurà una cua inclusiva per a nens i nenes que disposin de carnet de discapacitat.

D’altra banda, recordar que el dia 30 de desembre, sortirà el Ball dels Dotze Mesos, i el dia 31 de desembre, es podrà trobar pel carrer l’Home dels Nassos, el que té tants nassos com dies li queden a l’any. Farà cercavila pels carrers del centre de la ciutat i, a les 12:00 h, saludarà i llençarà caramels des del balcó de l’Ajuntament. Aquest acte és organitzat pel Patron at Foc Nou i la Colla Gegantera de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.