Campanya “Les botigues al carrer”, del 30 d’agost al 2 de setembre

Les botigues al carrer reus 2017

Els dies 30 i 31 d’agost i 1 i 2 de setembre, El Tomb de Reus organitza novament la campanya comercial “Les botigues al carrer”, amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus i amb el suport de l’Agència Reus Promoció. Més d’un centenar d’establiments prendran part, un any més, en aquesta iniciativa que culmina el període de rebaixes d’estiu i que enguany arriba a la 17ª edició.

La ciutat de Reus, i especialment les zones comercials més cèntriques, reviuen una temporada més la campanya “Les botigues al carrer”, amb la qual els establiments poden treure als carrers els seus productes i oferir importants descomptes. Aquesta campanya es porta a terme cada any al final dels períodes de rebaixes d’hivern i d’estiu.

botigues_al_carrer_reusEs tracta d’una activitat de promoció molt consolidada a la ciutat i que contribueix a atraure visitants i dinamitzar el consum en el marc d’una gran oferta que més enllà del comerç inclou importants valors patrimonials i culturals. Les entitats comercials, destaquen el fet que el comerç és un dels principals actius de Reus i que “Les botigues al carrer” representen una gran festa al carrer que serveix per motivar la ciutadania a descobrir grans oportunitats comercials. En aquest sentit, la ciutat de Reus ofereix durant tot l’any la possibilitat de comprar mentre es gaudeix d’una àmplia oferta d’oci, gastronomia i cultura que singularitza la ciutat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.