Campanya de Nadal d’ El Tomb de Reus

La campanya de Nadal  d’El Tomb de Reus girarà al voltant de la sostenibilitat, la solidaritat i la il·lusió a través de molts regals i sorpreses pels seus clients.

El Tomb de Reus, ha volgut donar el màxim protagonisme aquests tres importants atributs: sostenibilitat, solidaritat i il·lusió, que defineixen d’una forma molt clara el tarannà i valors dels establiments i del sector comercial del centre de la ciutat.
 
S’han repartit avets naturals en diferents establiments associats a El Tomb de Reus, per guarnir les portes d’entrada i els carrers d’una forma homogènia, atractiva i elegant. Aquests avets naturals han estat adquirits a través d’un establiment local.  Tots ells estaran guarnits amb els mateixos motius, els quals  s’ha cuidat que siguin de materials sostenibles i han estat elaborats manualment per membres de la junta i repartits per l’empresa Reus Compra Responsable amb vehicles de mobilitat sostenible.
 
Aquests avets i els cartells amb la imatge de la campanya seran els protagonistes dels concursos que s’organitzaran al canal d’Instagram entre els clients dels establiments d’El Tomb de Reus, i per participar caldrà que s’interactuï amb ells. Es podrà trobar tota la informació per concursar a @eltombdereus.com o a www.eltombdereus.com
 
Els premis que es sortejaran, seran tot tipus de productes i d’experiències per gaudir-les a la ciutat o al territori i comarques veïnes, per tant seran també originals regals de KM0.
 
Un cop passades les festes de Nadal, els avets seran replantats pels socis d’El Tomb de Reus en una activitat conjunta que s’organitzarà per aquest motiu en un espai adient perquè puguin continuar vius en el seu hàbitat natural.
 
El Tomb de Reus, com ja és habitual, destinarà una part del pressupost de la Campanya de Nadal a alguna causa solidària de la ciutat. Informarem més endavant quina ha estat la obra a la que es destinaran aquests fons.
 
Aquesta campanya compta amb la col·laboració de l’Agència Reus Promoció de l’Ajuntament de Reus.
 
Des d’El Tomb de Reus us convidem a viure el Nadal al centre de la ciutat de Reus gaudint de la seva màgia i com sempre de “l’Art de comprar passejant”.

4/5 - (2 votes)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.