Campanya ‘Esmorzar i Caliu’

Vopak Terquimsa, companyia logística d’emmagatzematge referent al Mediterrani Occidental, manté una fluida relació amb la societat i el territori. En el marc de la missió de contribuir positivament al benestar social de l’entorn que ens envolta, durant les recents festes de Nadal la companyia ha col·laborat amb el projecte ‘Esmorzar i Caliu’ de Caritas interparroquial de Tarragona.

‘Esmorzar i Caliu’ és una iniciativa nascuda l’any 2011 i que ajuda diàriament a una mitjana de 100 persones sense llar. A totes elles se’ls proporciona desdejuni complet, servei d’higiene i atenció social. L’any passat van atendre un total de 19.000 persones en les dependències que Caritas interparroquial té a la Casa de Sant Auguri, a la plaça de les Peixateries Velles de Tarragona.

Eduardo Sañudo, director general de Vopak Terquimsa, ha assenyalat que «aquesta col·laboració econòmica s’emmarca dins del compromís per la promoció de l’equitat social i la millora de vida de les persones del nostre entorn». El màxim responsable de la companyia ha afegit que «tenim el compromís des de Vopak Terquimsa de treballar de manera conjunta amb entitats socials del territori per a millorar la situació de vulnerabilitat en què es troben moltes persones».

Per la seva part Joan Andreu Torres, director de Caritas interparroquial de Tarragona, ha assegurat que «ens omple de satisfacció la col·laboració de Vopak Terquimsa, de poder donar continuïtat a aquest projecte directament vinculat a persones sense sostre i que porta més d’una dècada ajudant aquí a Tarragona. Gràcies per formar part del que nosaltres diem empreses amb cor».

La col·laboració de Vopak Terquimsa amb Caritas interparroquial de Tarragona se suma a altres accions que la companyia ha dut a terme aquests últims anys, sumant esforços al costat de diferents entitats socials de Tarragona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.