Campanya informativa al carrer per continuar amb la conscienciació al voltant de la pandèmia

La regidoria de Salut i Ciutadania inicia una campanya informativa de carrer per continuar amb la conscienciació al voltant de la pandèmia. Impulsada des del departament de Salut Pública del consistori, la iniciativa forma part de la campanya Quedem? i suposa l’activació de diferents educadores de carrer que estableixen converses amb la ciutadania per tal d’aportar valors i coneixement relacionats amb la COVID19 i amb les mesures de prevenció del contagi.

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, explica que “ens ha d’ajudar a saber quines són les qüestions clau amb les quals les persones afronten aquesta nova etapa, i hem de poder respondre a aquestes qüestions fonamentals sobre la gestió del risc”.

En total són quatre les persones que surten a peu de carrer i que van amb un element mòbil que els ajuda a recollir la informació d’interès. Aniran a diferents punts on es preveu que hi ha més aglomeració de persones: els dos mercats, el Central i el del Carrilet; diferents places de la ciutat com la Llibertat, la de la Cultura de la Pau, la de la Sardana, la Patacada o la plaça del Mercadal, i altres indrets com el passeig del Carrilet, el Mas Vilanova o Mas Iglesias. Aquests punts es van adaptant en funció de les necessitats comunicatives.  

L’objectiu de la campanya Quedem? és apel·lar a la ciutadania des de la responsabilitat individual per a un protecció col·lectiva, incorporant reflexions que tenen a veure amb la gestió del risc i sobre com cal afrontar aquesta nova fase on, sense restriccions, s’ha de començar a reprendre la vida, tot i sent conscients de la necessitat de continuar valorant el risc d’infecció.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.