Candidatura Mònica Balsells a les ELECCIONS REUS DEPORTIU 2017

Candidatura Mònica Balsells a les ELECCIONS REUS DEPORTIU 2017

Des de la pre-candidatura de Mònica Balsells, volem fer públic i posar de manifest que la pre-candidatura encapçalada pel Sr. Anton Roig ha presentat una reclamació a la Junta Electoral, denunciant que el nostre equip ja estava fent campanya electoral.

La Junta Electoral, objectivament, HA RESOLT A  FAVOR DE LA NOSTRA PRE-CANDIDATURA, la qual cosa  ha posat de manifest quin és el tarannà de la pre-candidatura del Sr. Anton Roig, ja que la sanció sol·licitada era, ni més ni menys, que la nostra candidatura fos anul·lada directament, la qual cosa comportava “de facto” la proclamació de la seva candidatura com a única, tot assolint la presidència del Club sense passar per les urnes.

Amb raons objectives i legals, la Junta Electoral ha aturat aquesta maldestra maniobra.

La nostra pre-candidatura  està donant a conèixer, via xarxes socials, els noms de l’equip que la composen.

Està actuant de manera totalment legítima (avalada per la Junta Electoral), i  d’acord a les normes democràtiques i de transparència , regulades en els Estatuts del Reus Deportiu, en relació a la contesa electoral.

De fet, en qualsevol procés electoral democràtic i transparent, abans de començar la cursa electoral es demana de manera legítima l’aval dels socis i s’informa del nom dels membres que integren l’equip que es presentarà a la properes eleccions.

Lamentem, finalment, que se’ns hagi intentat fer fora d’un procés electoral, en el que el millor camí per arribar a la Presidència és escoltar la veu del Soci, exposar el programa electoral i recollir, si és el cas, el vot del Soci.

Un Club amb la història del Reus Deportiu, es mereix procediments democràtics i, sobretot,  transparents.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.