Canvis a les línies de Reus Transport a partir del 9 de setembre

Plànol L60

Coincidint amb l’arrencada del curs escolar, Reus Transport posa en marxa algunes modificacions al servei de transport urbà que entraran en vigor a partir del 9 de setembre. La més destacada és la modificació del recorregut de la Línia 60 al seu pas per Mas Iglesias per estendre el servei fins a la urbanització Mercader i a la Biblioteca Pere Anguera.

Els canvis a la Línia 60 comporten doncs la creació de parades noves davant de la Biblioteca Pere Anguera i a la urbanització Mercader –a la plaça de Marià Manent–, l’anul·lació de la parada Maria Aurèlia Capmany i el desplaçament uns metres de la parada Escola Eduard Toda 1. Aquest canvi de recorregut no afectarà la freqüència de pas.

D’altra banda, la Línia 50, la de l’Aeroport, recupera els horaris i la freqüència de pas que tenia al juny.

Noves parades
A les Línies 20 i 21, sense haver de fer cap modificació d’horaris ni de recorregut, s’han fet dues parades noves a l’avinguda de Sant Bernat Calbó, prop de la plaça del Santuari, per donar servei a la Fundació Alzheimer Rosa Maria Vivar.

La Línia 11 no modifica cap horari, però incorpora una parada nova amb plataforma, Vidal i Barraquer 1, en direcció Oques.

2,7 % d’increment d’usuaris de gener a juny
Aquest primer semestre de 2019 es va tancar amb 1.353.008 usuaris, això suposa un increment del 2,7% respecte l’any anterior, amb gairebé 36.000 usuaris més. El primer semestre de 2018 Reus Transport havia registrat 1.317.162 viatgers.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.