Canvis al sentit de la circulació al carrer d’Espronceda per millorar-ne la seguretat viària

canvis_mobilitat_carrer_espronceda

El Serveis de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana modificarà el sentit del trànsit al carrer d’Espronceda, en el tram entre el camí de l’Aleixar i l’avinguda del Doctor Vilaseca, amb l’objectiu de millorar-ne la seguretat viària. El tram passarà del doble sentit de circulació actual al sentit únic, en direcció nord. Amb aquest canvi s’eliminarà el risc dels girs a l’esquerra tant dels vehicles que fins ara s’incorporaven a aquesta via des del camí de l’Aleixar, com dels que en surten per incorporar-se a l’avinguda del Doctor Vilaseca.

Les obres de repintat de la senyalització viària per adaptar el vial al nou sentit de la circulació s’iniciarà aquest dimarts, 18 de juliol, amb la previsió que es pugui acabar com a molt tard l’endemà. Durant els treballs, es donarà pas alternatiu als veïns dels residents a la zona perquè pugui estacionar als pàrquings privats.

La modificació també afectarà les places d’estacionament, que deixaran de ser en filera a banda i banda del vial, i es dibuixaran en bateria invertira a l’esquerra del carrer en sentit nord.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.