El Casal Despertaferro organitza un tast de xocolates literari

El Casal Despertaferro organitza un tast de xocolates literari

El Casal Despertaferro programa un recital literari amb David Palau, autor del llibre d’aforismes “L’espurna”, que maridarà diverses cites amb diferents tipus de xocolata artesana

El tast literari serà demà dijous 19 d’abril a les 20:00h, i a més del tast de prop d’una desena de tipus de xocolates artesanes inclourà també un tast de licor de vi de nous

La planta baixa del Casal Despertaferro de Reus acollirà demà dijous 19 d’abril a les 20:30h una activitat que porta per títol “sense sobretaula no hi ha revolució”, que constarà d’un tast literari-revolucionari amb reflexions del llibre L’espurna mentre s’aniran degustant una desena de xocolates artesanes diferents d’en Lluís Riera (Cacau Pastisseria d’Olot) i finalment, juntament amb la darrera xocolata, es tastarà també el licor de vi de nous de la Cooperativa Tres Cadires d’Arbeca.

Amb l’activitat, segons David Palau, autor del llibre L’espurna i conductor del tast, es pretén “fer la revolució des de la taula, amb tots els sentits. Encendre consciències mentre reflexionem, mengem i bevem. No hi pot haver una millor manera de fer un sobretaula!”

Aquesta és una nova activitat emmarcada en el cicle que el Casal organitza per descobrir i posar en valor els actius que tenen els productes gastronòmics, especialment els que es produeixen de manera artesanal i sostenible. Fa unes setmanes ja es van realitzar activitats similars com el el tast de cerveses artesanes o el tast de vins de la DO Costers del Segre, més desconeguda a la nostra zona. El mes vinent es realitzarà un nou tast de vins monovarietals.

Les places són molt limitades i les inscripcions cal fer-les al propi casal, per telèfon al 977 323 280 o per email a activitats@casaldespertaferro.cat. El preu de la inscripció és de només 3€ per persona (1€ si s´és soci/a del Casal).

Sobre el libre “L’espurna”

L’espurna és un recull de prop de mil cites i aforismes d’autors i autores de tots els temps que pretén, justament, estimular la lectura i esperonar els esperits crítics. Es tracta, doncs, d’un aplec —ordenat per motius com ara la lluita, el capitalisme, el feminisme, la llibertat o el somriure— de píndoles que tenen l’objectiu de fer-nos reflexionar i actuar; encendre consciències i portar la transformació social.

Sobre l’autor, David Palau

Nascut a la vila de Gràcia el 1987, va estudiar política pública a la UB i va enllestir un Màster en comunicació política a la UAB. Escriu per ser més lliure i treballa organitzant la Fira Orígens, el Fòrum Gastronòmic i molts altres esdeveniments gastronòmics, sempre des de la consciència de cuidar i lligar cuina i territori, lluitant pel cooperativisme i la sobirania alimentària. I la resta del temps el dedica a un activisme apassionat i apassionant, des de la crítica inconformista no ja de si un altre món és possible, sinó de si és possible aquest. Per totes les sobiranies i la transformació social, denunciant injustícies i proposant i treballant amb alternatives immediates, de l’ara i aquí, des del dia a dia: per un món on siguem humanament diferents, socialment iguals i totalment lliures.

Entén la cultura com ho feia Montserrat Roig: “l’opció política més revolucionària a llarg termini”. I precisament per a despertar consciències i portar a la transformació social, ser l’espurna que encén la flama, va néixer el llibre “L’espurna”, que no és altre cosa que la voluntat i necessitat de col·lectivitzar la intel·ligència, compartir coneixement, o com diria Gramsci, “instruir-nos, emocionar-nos i organitzar-nos”.

El Casal Despertaferro organitza un tast de xocolates literari
David Palau, autor de L’Espurna

 

Contactes/entrevistes:

Contacte responsable de l’activitat: Miquel Saperas – 650 35 96 65

Contacte autor llibre l’Espurna i conductor de l’activitat: David Palau – 616 383 653dpalauza@gmail.com

Web: www.casaldespertaferro.cat

Correu electrònic: activitats@casaldespertaferro.cat

Facebook: www.facebook.com/CasalDespertaferrowww.facebook.com/Taverna-Despertaferro

Twitter: www.twitter.com/casaldpfwww.twitter.com/tavernadpf

Web del llibre l’Espurna: http://lespurnabloc.cat
 

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.