Casal d’Estiu Adaptat

La Regidoria d’Educació i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus presenta el Casal d’Estiu Adaptat a la diversitat funcional i capacitats diverses per tal d’ampliar les oportunitats de lleure educatiu d’estiu dels infants escolaritzats en centres d’educació especial.

Trets generals del servei de casal

  • Període: de l’1de juliol al 9 d’agost
  • Inscripcions: en torns de dues setmanes
  • Edats: de 3 a 21 anys
  • Serveis: de casal i d’acollida matinal i/o de migdia
  • Horaris: casal de 9:00 a 13:00 h i acollida de 8:30 a 9:00 h i/o de 13:00 a 13:30h
  • Ubicació: Centre d’Educació Especial Font del Lleó. C/ Badalona, 15. 43202 Reus

Es tracta d’un servei gratuït, finançat pel Pla Educatiu d’Entorn, mitjançant Fons Europeus Next Generation.

Torns i places ofertes 

  • 1r tron de l’1 al 12 de juliol, amb una capacitat màxima de 25 places.
  • 2n torn del 15 al 26 de juliol, amb una capacitat màxima de 25 places.
  • 3r torn del 29 de juliol al 9 d’agost, amb una capacitat màxima de 15 places.

Destinataris del servei de casal

Famílies que tenen un estret vincle amb la ciutat de Reus, en la doble modalitat :

a) Famílies amb infants i joves empadronats a Reus, d’edats compreses entre els 3 i els 21 anys que estiguin escolaritzats en qualsevol centre d’educació especial, tant de Reus com dels voltants, o estiguin cursant un IFE , durant el curs 23-24 o tinguin formalitzada la sol·licitud pel curs escolar 24-25.

b) Famílies amb infants i joves NO empadronats a Reus, d’edats compreses entre els 3 i els 21 anys que estiguin escolaritzats en algun dels 3 centres d’educació especial de Reus ( CEE Font del Lleó, Nª Sra del Mar i CEE Alba) o estiguin cursant un IFE a Reus, durant el curs 23-24 o tinguin formalitzada la sol·licitud pel curs escolar 24-25.

Període i modalitat d’inscripcions

– el 27 de maig a les 9:00 h el període d’inscripció s’obrirà amb les places indicades en l’apartat anterior de forma restrictiva als agents i entitats col·laboradores per garantir la igualtat d’oportunitat d’accés a les famílies en risc de vulnerabilitat social

– a partir del 29 de maig a les 9:00 h, l’accés serà general i les places s’ocuparan per ordre d’entrada, respectant en tot moment el requisit d’accés.

– El 7 de juny a les 13:00 h s’adequarà l’oferta a la demanda en el supòsit que no s’hagin omplert amb suficiència els diferents torns i calgués redimensionar-los en un nombre inferior de places. Es reserva el dret d’anul·lar el servei si la demanda no arriba a les 10 inscripcions per torn.

– El període d’inscripció continuarà obert fins exhaurir el nombre de places ofertes i determinades el 7 de juny.

La modalitat d’inscripció serà per infant i per torn de dues setmanes i es podrà escollir un dels tres torns, tant del servei de casal com del servei d’acollida matinal i /o de migdia, podent agafar els dos alhora, fins el 7 de juny a les 13:00 h.

A partir del 7 de juny a les 14:00 h es podrà realitzar una segona i/o tercera inscripció de l’infant fins exhaurir les places vacants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.