El Casal d’Estiu de Mas Pintat obre inscripcions dilluns

La regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística obre aquest dilluns, 12 de juny, el periode d’inscripcions per al Casal d’Estiu de Mas Pintat d’enguany. El termini estarà obert fins a esgotar places. El casal es desenvoluparà a les escoles bressol municipals El Marfull i El Lligabosc durant tot el mes d’agost.

Com cada estiu, el casal organitzarà les activitats pedagògiques a partir d’un fil conductor. En aquesta ocasió s’ha escollit la Festa Major. Els gegants, la mulassa, els nanos formaran part de les activitats previstes del casal.

Els objectius del Casal d’Estiu de Mas Pintat és crear un ambient de joc al voltant dels personatges festius tradicionals, i potenciar la creativitat i la imaginació dels nens a través de dinàmiques de joc i de treballs manuals. Alhora, es preten fer adquirir el coneixement de la festa major de Reus, com un eix important i del que forma part del programa de capitalitat : Reus Capital de la Cultura Catalana d’aquest 2017; i, alhora, oferir un espai de suport i conciliació per a les famílies del municipi.

El servei es desenvoluparà de dilluns a divendres, del 31 de juliol a l’1 de setembre de 2017, amb la següent distribució horària:

  • Servei d’acollida opcional: de 8 a 9 h
  • Servei de casal: de 9 a 13 h (sense servei de menjador)
  • Servei de menjador: de 13 a 15 h (amb servei de menjador)

Es podran inscriure als casals infants nascuts l’any 2017 (mentre tinguin les 16 setmanes complertes) , al 2016, al 2015 i al 2014, i germans d’aquests infants que hagin nascut els anys 2013,2012 i 2011.

Les inscripcions es faran per setmanes en relació als horaris sol·licitats.

  • 1a setmana, del 31 de juliol al 4 d’agost
  • 2a setmana, del 7 a l’11 d’agost
  • 3a setmana, del 14 al 18 d’agost
  • 4a setmana, del 21 al 25 d’agost
  • 5a setmana, del 28 d’agost a l’1 de setembre.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.