Catàleg de propostes de primavera de la Conca de Barberà

El Servei de Turisme del Consell Comarcal de la Conca de Barberà presenta el nou catàleg de propostes “En Pot Petit 2023” durant el segon trimestre de l’any amb un disseny renovat i un recull de 17 propostes repartides arreu de la comarca.

Les activitats són de temàtiques aptes per a tots els gustos i interessos, programades en un calendari i amb una periodicitat trimestral, perquè el visitant pugui planificar prèviament la seva estada.

Aquestes propostes segueixen els valors i requisits inicials: ser activitats que prioritzin el benestar del territori; ser accions que fomentin la conservació i preservació del patrimoni; han de promoure la cohesió entre turista i població local i, sobretot, han d’anar dirigides a grups reduïts (màxim 15 persones).

Aquesta actuació ha estat possible gràcies al treball conjunt entre Turisme Conca de Barberà i les entitats/empreses de la comarca que programen activitats i formen part de la Xarxa de Turisme Sostenible – XatsConca.

Aquí podeu veure totes les activitats: https://concadebarberaturisme.cat/consulta-les-activitats-en-petit-format-a-la-conca-de-barbera-dabril-maig-i-juny/

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.