Un centenar d’alumnes del programa Pice inicien el curs 2017 a la cambra de comerç de Reus

 Aquest grup s’afegeix als 300 joves que van participar  del programa durant l’any passat.

La Cambra de Comerç de Reus ha començat l’any amb un centenar de joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil d’orientació d’integració laboral que ofereix la corporació. Una xifra que s’ha de sumar als 300 joves que van participar del mateix programa durant l’any passat. L’objectiu del pla és acompanyar aquests joves d’entre 16 i 29 anys que estiguin disposats no només a formar-se sinó a rebre una qualificació professional que els capaciti i faciliti la seva incorporació en el mercat de treball. A més la Cambra posa en contacte als participants amb les empreses que necessiten ampliar plantilla, formant els joves a mida del lloc de treball.

Precisament avui divendres, en un acte realitzat a la sala d’actes de la corporació, s’han lliurat els diplomes a la cinquantena d’alumnes que han finalitzat els itineraris professionals vinculats, en aquest cas, a Operaris de Magatzem; Monitors de menjador, transport escolar i aula matinal; Màrqueting Digital; i Auxiliars de Comerç.

El pla d’acció de Garantia Juvenil de la Cambra de Reus forma part del Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) que, dissenyat i executat per les Cambres de Comerç, s’integra en el conjunt d’accions del Sistema de Garantia Juvenil que està promogut pel Ministeri de Treball i Seguretat Social i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE). El programa, dirigit a joves d’entre 16 i 29 anys que, independentment de la tipologia d’estudis cursats, no estiguin en aquest moment ni estudiant ni treballant, inclou la realització d’un itinerari formatiu i un servei d’acompanyament i orientació laboral.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.