Els Centres Cívics de Reus obren inscripcions aquest dilluns amb més de 130 propostes

Centres Cívics de Reus 2018

La xarxa de Centres Cívics municipals obre aquest dilluns 8 de gener (i fins al 26 de gener) el termini d’inscripcions per a la programació febrer-maig de 2018. El calendari ofereix més de 130 cursos i tallers, dirigits a tothom, infants, adults i persones grans. La durada dels cursos, menys els monogràfics, serà de 15 sessions compreses entre el 5 de febrer i el 29 de maig. E l període d’inscripció romandrà obert mentre hi hagi places disponibles. La matrícula pot fer-se per internet a: http://centrescivics.reus.cat o presencialment a les consergeries dels centres cívics en horari de: 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h.

Montserrat Flores, regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, afirma que «hem fet un esforç destacat per proposar-vos activitats obertes al conjunt de la família que reforcen el paper dels centres cívics com a espais plens d’activitat per a tothom».

Cursos i tallers

La nova programació planteja ofertes de diferents d’àmbits, com les arts escèniques i musicals, les arts plàstiques i manuals, l’entrenament mental i emocional, l’esport, els idiomes, la dansa, la gastronomia, la fotografia i creativitat digital, la gastronomia i la informàtica i les noves tecnologies. Activitats com la robòtica educativa, el teclat electrònic, el mindfulness, el iogalates, la gimnàstica hipopressiva, el running urbà, la cuina índia, amb algues i sense forn, els «retocs» d’imatges digitals, diferents nivells dels idiomes: anglès, francès, italià i alemany, entre altres propostes interessants per a tots els públics.

Tota la programació la pots trobar a http://centrescivics.reus.cat (podeu descarregar la programació de febrer-maig 2018 als fitxers adjunts a peu de pàgina). La butlleta informativa de la programació inclou un espai de participació ciutadana, on els ciutadans poden dir la seva proposta en relació als serveis i activitats dels centres cívics.

Altres formats

L’oferta de Centres Cívics es completa en altres formats, oberts a tothom:

• Exposicions: cada mes es podrà visitar una exposició diferent en cada Centre Cívic: exposicions fotogràfiques, pictòriques, mostres diverses…

• “El Síndic t’escolta”. El Síndic de Greuges Municipal de Reus traslladarà determinats dies la seva oficina als diferents centres cívics municipals per atendre els dubtes, les consultes i les propostes de la ciutadania.

• Tastets: activitats puntuals als diferents Centres Cívics, repartides entre el 23 de febrer i el 18 de maig.

• Itineraris i rutes guiades: visites guiades acompanyats de professionals de cada sector, on es descobriran diferents espais interessants de la ciutat. Aquest mes de gener es farà al Pavelló dels Distingits (Institut Pere Mata)

• Inspirar, conèixer i compartir: un espai de conversa i tertúlia dissenyat per aportar coneixements i recursos als participants d’una vida més plena.

• Dissabtes familiars: un espai lúdic i de relació entre mares, pares i fills al voltant de diverses activitats. Es proposen activitats com fer màscares per carnestoltes, mones, teatre, entre d’altres de ben variades.

• Punt de trobada. Quedem?: obert al públic de 8.00 h a 22.00 h

• Visites dels voltants del Centre Cívic Llevant : visites guiades a l’Arxiu de reus i a Mas Pintat per donar a conèixer els equipaments, els serveis que ofereixen i les persones que hi treballen.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.