Cicle Biblioteques amb DO

Biblioteca Central Xavier Amorós

Cada dilluns de juliol, a les 20:00 h als jardins de la Biblioteca Central Xavier Amorós, arriba la quarta edició consecutiva del cicle Biblioteques amb DO, en el qual enguany hi ha activitats complementàries en altres dates del mes de juliol adreçades a públic familiar i als amants dels clubs de lectura. El cicle, promogut pel Servei de Biblioteques de Catalunya, es realitza en col·laboració amb la Denominació d’Origen Catalunya i suggereix una aproximació a la literatura i la música de la mà dels vins d’aquesta denominació d’origen que té la seu a l’Estació Enològica de Reus, tocant a la Biblioteca Central de Reus.

Les activitats que es podran gaudir en aquest cicle a la BCR són les següents:

Dimecres 5 de juliol, 18:30 h. “Parlem de Maria Aurèlia Capmany amb… Marina Mallafrè”. Breu introducció a la figura de Maria Aurèlia Capmany (Barcelona, 1918-1991) i als seus textos.

Dilluns, 10 de juliol, 20:00 h. Carme Sansa diu i canta Maria Aurèlia Capmany. Recital de Carme Sansa sobre textos de M. Aurèlia Capmany, amb acompanyament de Jaume Mallofré a l’acordió.

Dilluns, 17 de juliol, 20:00 h. “Mai no convidis un sommelier a prendre una coca-cola”. Autora: Elisenda Guiu. Intèrprets: Lara Díez i Marta Codina.

Dilluns, 24 de juliol, 20:00 h. “Vi, glosa i estrelles a càrrec d’Associació Bocafoscant”.

Dimecres 26 de juliol, 18:30 h. “Parlem de Gabriel Ferrater amb… Marina Mallafrè”. Introducció a la biografia del poeta reusenc Gabriel Ferrater (Reus, 1922 – Sant Cugat del Vallès, 1972) i al coneixement de la seva obra.

Dilluns, 31 de juliol, 20:00 h. “De l’amor i del temps. Artigas canta Gabriel Ferrater”. Cançons sobre poemes de Gabriel Ferrater, completat també amb cançons sobre poemes de Pere Quart, Joan Salvat-Papasseit i Salvador Espriu. A càrrec de Joan Artigas, acompanyat per Pau Domènech al clarinet, la flauta i el saxo.

Del 16 de juliol al 3 d’agost, exposició “Vinyetes. Història del còmic en català”, del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.