Cicle de xerrades sobre el ‘Pla Estratègic de Ciutat Reus Horitzó 32’

L’Ajuntament de Reus ha organitzat una sèrie de xerrades als centres cívics de Reus per explicar el resultat final del Pla Estratègic de Ciutat Reus Horitzó 32. Les jornades estan obertes a tota la ciutadania i aniran a c àrrec de Noemí Llauradó, vicealcadessa de Reus, i Montserrat Flores, regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals.

El principal objectiu d’aquestes trobades és fer un retorn directe i resoldre els dubtes de la ciutadania en relació amb el pla estratègic de ciutat i, per aquesta raó, s’ha apostat per un format itinerant que visitarà els 6 centres cívics de la ciutat durant les properes setmanes.

D’aquesta manera, el calendari de les xerrades serà el següent:

  • Centre Cívic del Carme: dimarts 7 de febrer a les 18.00 hores
  • Centre Cívic Migjorn: dilluns 13 de febrer a les 18.00 hores
  • Centre Cívic Mas Abelló: dijous 23 de febrer a les 18.00 hores
  • Centre Cívic Ponent: dijous 9 de març a les 18.00 hores
  • Centre Cívic Mestral: dimecres 22 de març a les 16.00 hores
  • Centre Cívic Llevant: dijous 23 de març a les 18.00 hores

El Pla Estratègic Reus Horitzó 32 es va presentar en audiència pública el passat 29 de novembre. L’estratègia Reus Horitzó 32 s’organitza en quatre eixos que es concreten en 14 escenaris o propòsits a assolir a 10 anys vista. Reflecteixen reptes i oportunitats de la ciutat. Els escenaris es despleguen en 38 línies estratègiques que determinen quins són els objectius estratègics per assolir-los.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.