Cicle d’havaneres al Port de Tarragona

El Port de Tarragona torna a oferir noves places durant el mes de juliol de l’activitat ‘Coneix l’havanera des del mar’, una proposta que es va iniciar l’any passat en commemorar els 30 anys d’havaneres al Port de Tarragona. Com l’any passat, i després de l’èxit de la iniciativa, durant tot el mes de juliol s’ofereix la possibilitat de gaudir de l’experiència de contemplar el recinte portuari amb l’embarcació golondrina alhora que es gaudeix de la música estiuenca: l’havanera, de la mà d’en Quimet el Romesquet, músic i cantant d’havaneres. Amb les seves cançons es coneixerà el gènere, quines històries s’amaguen en les seves lletres o quin són els seus principals instruments, entre altres curiositats.
L’activitat es farà tots els dimarts del mes de juliol, els dies 4, 11, 18 i 25, en dues sortides des del moll de Pescadors del Serrallo, a les 19.30 i a les 20.30 hores. Com en l’edició anterior, l’activitat és gratuïta però cal fer la reserva a la plataforma www.entradium.com.

Els dissabtes ‘Havaneres a la Pèrgola del Serrallo’
I, paral·lelament a aquestes passejades musicades, durant el mes de juliol tornen les cantades d’havaneres a la Pèrgola del Serrallo, en una tradicional cantada els dissabtes de juliol, els dies 1, 8, 22 i 29, a les 22 hores, amb la voluntat de contribuir a difondre la cultura popular catalana i la tradició marinera entre la ciutadania.
Les cantades d’havaneres es faran des d’un decorat especial i innovador que es va estrenar l’any passat a la pèrgola del Serrallo, on actuaran els grups davant d’un aforament màxim de 500 persones per sessió. L’accés és lliure.
Els quatre grups d’havaneres que actuaran els dissabtes de juliol a les 22 hores són:

Dia 1 – Els cremats

Dia 8 – Olla barrejada

Dia 22 – Les anxovetes

Dia 29 – Neus mar

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.