Cloenda de les activitats infantils de l’Espai Boule

L’Espai Boule de Reus ha organitzat diverses activitats amb motiu de la festa de cloenda dels alumnes més petits del centre, en concret dels nois i noies que cursen educació infantil i primària. Així, el divendres 3 de juny, a partir de dos quarts de 7 de la tarda, s’ensenyarà a plantar maduixes, i tindran lloc jocs en anglès, un taller per fer el propi gelat de maduixa i un berenar. La jornada és gratuïta i oberta a tots els reusencs i reusenques.

Per inscriure’s a la jornada es pot escriure al correu electrònic info@dsformacio.com o trucar al 977 001 000.

Aquestes activitats no només marquen la fi del curs acadèmic, sinó que també reflecteixen la implicació de l’Espai Boule amb els alumnes. Els professionals del centre treballen estretament amb cada infant, personalitzant els tallers i les formacions per adaptar-se a les necessitats i interessos individuals de cada participant. Aquest enfocament personalitzat garanteix que cada nen i nena no només aprengui, sinó que també gaudeixi de l’experiència educativa.

Durant tot el curs, els alumnes han pogut participar en una àmplia varietat de tallers i activitats, cadascun dissenyat per fomentar la creativitat, el treball en equip i l’aprenentatge pràctic. Els professionals de l’Espai Boule, experts en diverses àrees educatives, han guiat els nens i nenes en aquest viatge d’aprenentatge, assegurant-se que cadascun rebi l’atenció i el suport necessaris per prosperar.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.