Cloenda del 75è aniversari de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura

L’Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus tancarà aquest divendres 19 d’abril, a les 20.00, els actes de commemoració del seu 75è aniversari amb un acte a Cal Massó, durant el qual es representarà l’espectacle Ballant les paraules i es projectarà un videoclip. L’escola va néixer l’any 1948, sota la direcció de Misericòrdia Besora, i des de llavors s’hi han format milers d’alumnes de Reus i altres poblacions de la comarca.

L’espectacle Ballant les paraules el protagonitzen la rapsoda Aïda Pitarch i la Jove Companyia de Dansa del Centre de Lectura. Durant l’acte de divendres a Cal Massó, que es clourà amb un sopar, també s’estrenarà el videoclip Entre vestidors, una cançó dedicada al 75è aniversari de l’Escola de Dansa, obra de Magari, grup de música emergent format a Reus l’any 2020 per Guillem Chabrera i David Heres.

L’Escola de Dansa del Centre de Lectura ha celebrat el seu 75è aniversari des de maig de 2023 mitjançant un ampli calendari d’activitats, en les quals han participat prop de 2.000 persones.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.