Cloenda del ‘Beer&Business’ a El Círcol de Reus

Beer&Business ha tancat el curs a El Círcol de Reus amb dos convidats d’excepció Mireia Trepat i Miquel Antolín, fundadors i CMO i CEO respectivament de Freshly Cosmetics. 

La companyia és una de les Top Startups 2021 de LinkedIn Espanya i ha guanyat el premi a Millor Ecommerce als Ecommerce Awards 2021 i Millor Ecommerce i Millor Marca Digital als Digital Beauty Awards 2021. Freshly Cosmetics, Freshly Makeup, Freshly Kids i Freshly Pets formen part del que els seus fundadors anomenen la revolució Freshly. 

Es tracta d’una marca amb ADN digital que ha crescut a través del seu propi canal online fins a arribar a més de 25 països i que l’any 2019 va iniciar la seva expansió amb botigues físiques a Barcelona (2019), Madrid (2020), València (2021) i Londres (2021). La marca té els més alts estàndards de qualitat i ecoinnovació, amb productes 100% vegans que contenen més d’un 99% d’ingredients i actius naturals.

Freshly Cosmetics és una companyia sostenible, vegana i Animal Test-Free Peta Vegan Certified

L’empresa neix quan, els dos enginyers químics recent llicenciats de la URV, la Mireia Trepat i en Miquel Antolín, constaten que el sector químic no els apassiona i segueixen els passos de la mare de Miquel Antolín que elaboraba productes de cosmetica natural.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.