Commemoració del 50è aniversari del Club Esportiu Santes Creus, el 28 de setembre

presentacio_aniversari_club_esportiu_santes_creus_reus

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, i el president del Club Esportiu Santes Creus, Ramon Alabart, han presentat aquest dijous els actes de cloenda de la commemoració del 50è aniversari del Club Esportiu Santes Creus, que es faran el dia 28 de setembre i als quals és previst que assisteixi el futbolista del primer equip del FC Barcelona i exjugador del Santes Creus, Sergi Roberto. Aquesta entitat esportiva ha commemorat tot aquest any la seva fundació l’any 1967.

La jornada del 28 de setembre tindrà a les 18:30 h un primer acte privat, no obert al públic, en què es batejarà un dels camps de futbol 7 de les instal·lacions esportives del camp de futbol municipal Reddis amb el nom de Pep Amigó Gómez, durant el qual es descobrirà una placa en record del nen mort accidentalment el setembre de 2016 i que era jugador del club.

A partir de les 19:00 h al Pavelló Olímpic Municipal, i també amb la presència de Sergi Roberto, es farà l’acte central de cloenda d’aquest cinquantè aniversari, en què participaran els gairebé 400 jugadors i cos tècnic que actualment estan vinculats al CE Santes Creus. Els membres dels 25 equips que conformen les diferents categories i conjunts del club desfilaran i seran homenatjats en aquest acte, al qual es podrà assistir només amb les invitacions que té previst distribuir el club. Es calcula que entre 1.300 i 1.500 persones participin a la trobada. Actualment la massa de jugadors inscrits al club és d’aproximadament 360, que es reparteixen en diferents equips de futbol 7 i de futbol 11.

Durant l’acte es projectarà un vídeo amb un recull d’imatges històriques de l’entitat. El president del club ha explicat que des de la seva creació uns 5.000 jugadors han format part d’aquesta entitat reusenca. En aquest esdeveniment hi són convidats representants de les diferents administracions, institucions esportives oficials i de diferents entitats ciutadanes tant esportives com d’altres àmbits. El regidor d’Esports, Jordi Cervera, ha destacat la importància que té aquest club en l’esport base de la ciutat de Reus i ha agraït a l’entitat la tasca realitzada en aquests 50 anys.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.