El Clúster TIC Catalunya Sud promourà el nou Grau en Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils de la URV

El Clúster TIC Catalunya Sud promourà el nou Grau en Tècniques de Desenvolupament d'Aplicacions Web i Mòbils de la URV

El rector de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Josep Anton Ferré, i Marc Arza, president del Clúster TIC Catalunya Sud (TICSUD.CAT) i regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, han signat un conveni de col·laboració per promoure, impulsar i desenvolupar el nou Grau en Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils, que es començarà a impartir el curs 2018-19, a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE), al campus Sescelades. La signatura s’ha formalitzat aquest dilluns al Rectorat de la URV.

TICSUD.CAT és una associació impulsada pel sector públic i liderada pel sector privat, amb el suport de la URV, que té com a objectiu fonamental promoure i contribuir a la competitivitat en la cadena de valor del sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació al Camp de Tarragona i a les Terres del Ebre. En la actualitat el TICSUD.CAT està format per 41 empreses que representen prop de 1500 empleats directes.

TICSUD.CAT i Universitat tenen una extensa i profunda relació en la formació de professionals en l’àmbit de l’enginyeria informàtica i les noves tecnologies de la informació. En aquesta línia neix el nou Grau en Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils de la URV, com una mostra de l’esforç que es fa per disposar d’ofertes formatives ajustades a les competències professionals que demana el sistema productiu. A més, les empreses incloses al clúster TICSUD.CAT acolliran tots els estudiants d’aquest nou grau de la URV en pràctiques, i els donaran suport en el desenvolupament del seu Treball de Fi de Grau (TFG).

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.