Col·lecció Beep d’art electrònic amb motiu de Reus CCC 2017, del 23 de novembre al 29 de març

col·lecció Beep d’art electrònic

L’empresa reusenca BEEP Informatica, del grup Ticnova, amb més de 400 botigues i que comercialitza productes informàtics i tecnològics per particulars, “pimes” y educació sota la marca BEEP, ha cedit a l’Ajuntament de Reus la seva col·lecció d’art tecnològic perquè sigui exposada al Museu de Reus coincidint amb la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017. L’alcalde, Carles Pellicer, i el president de Beep Informàtica, Andreu Rodríguez, han signat aquest dimecres e l conveni de col·laboració que preveu una exposició d’aquest fons al Museu de Reus del 23 de novembre de 2017 al 23 de març de 2018.

La col·lecció integra peces molt singulars que van ser escollides durant les diferents edicions dels premis Beep Art Electrònic entre els anys 2003 i 2017. Aquestes peces són un testimoni de l’evolució de la creació artística a través de diferents mitjans digitals i tècnics. Una exposició al Museu Salvador Vilaseca (raval de Santa Anna, 59) permetrà descobrir aquest fons d’obres d’entre el 1970 i el 2016. La comissària de l’exposició, Roberta Bosco, i el director de la col·lecció, Vicente Matallana, han assistit a l’acte de presentació de l’acord per fer possible aquesta mostra a Reus.

Col·lecció pionera
La col·lecció BEEP d’art Electrònic es la primera col·lecció de tot l’estat especialitzada en l’art vinculat a la ciència i la tecnologia. BEEP Art Electrònic aplega obres seleccionades al llarg de 14 anys d’activitat i ha generat a través de més de 40 obres una col·lecció que es troba entre les més importants d’Europa en la seva especialitat.

Actualment és un referent internacional en el seu format i participa com a col·lecció invitada a la propera edició de la “Biennal of the moving image” (Frankfurt). La col·lecció Beep Art participa també amb l’exposició de les seves obres a l’IVAM (València), Artfutura, Paço das artes Sao Paulo i el NC-Arte a Bogotà (Colòmbia), entre d’altres. Beep informàtica es una empresa reusenca amb més de 30 anys d’èxits a tot Espanya i mecenes únic d’aquest projecte d’art electrònic que potencia la creació artística vinculada a la ciència i la tecnologia, i contribueix a difondre els valors pedagògics de la societat de la informació.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.