Cinquena edició del dinar solidari “DiNadal”

Cinquena edició del dinar solidari

Aquest dissabte 2 de desembre, a partir de les 13.30 h, es portarà a terme a La Palma la cinquena edició del dinar solidari “DiNadal”, organitzat per l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus. Aquesta iniciativa, la recaptació de la qual es destina entitats que treballen amb persones en risc d’exclusió, té el suport de la Regidoria de Benestar Social, a través del Pla Local d’Inclusió Social (PLIS) de l’Ajuntament de Reus, i de diferents empreses i particulars de la ciutat.

El president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus, Josep Domene, explica en què consisteix aquest menjar de Nadal especial: “el dinar té similituds amb el funcionament de qualsevol menjador social, on tothom ha de fer cua per rebre els aliments, hi ha estris de plàstic a taula i no hi ha llocs reservats”. Per aquest motiu, el “DiNadal” presenta un parament de taula i un funcionament austers, en què se servirà un plat d’arròs amb tomàquet i dues mandarines com a menú.

Per això, la regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, considera que es tracta d’un acte per a sensibilitzar la societat sobre la pobresa: “serveix per conscienciar els participants de la realitat que viuen cada dia moltes persones que tenen la necessitat de recórrer als menjadors i serveis socials”.

Aportacions solidàries
Les vies de participació en el “DiNadal” són diverses. Es pot adquirir el tiquet i assistir al dinar (10 euros adults i 5 euros infants) i també col·laborar fent una aportació de fila zero. Els tiquets es poden adquirir a les dependències de Càritas Interparroquial de Reus (carrer de la Concepció, 11), a les diferents associacions de Setmana Santa, a les parròquies de la ciutat i als establiments col·laboradors. A més, en acabar el dinar se sortejaran diferents productes i serveis aportats per aquests establiments, que també serviran per recaptar fons. L’import recollit es destinarà íntegre a la Societat de Sant Vicenç de Paül – Conferència de Reus i a Càritas Interparroquial de Reus.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.