COMENÇA L’«ITINERARI D’ACOMPANYAMENT PER A LA CREACIÓ DE LA TEVA EMPRESA» DE L’ESCOLA D’EMPRENEDORIA DE REDESSA

Sessió REDESSA ESCOLA D'EMPRENEDORIA

La primera sessió se centrarà en la idea de negoci i es farà el 18 de setembre

Aquest mes de setembre comença l’activitat de l‘Escola d’Emprenedoria de REDESSA, amb la posada en marxa de les sessions de l’«Itinerari d’acompanyament per a la creació de la teva empresa».

La primera sessió porta per títol «Fins a quin punt tens talent emprenedor? Una introducció al millor instrument per predir el potencial emprenedor» i l’organitzarà Joan Ramon Alabart, director de l’MBA de la Universitat Rovira i Virgili. La sessió vol incidir en el fet que abans d’exercir el rol d’emprenedor cal avaluar les capacitats personals i se centrarà en explicar els 10 punts que han estat identificats en els emprenedors més exitosos. També es donarà a conèixer el «Builder Profile 10», una eina que serveix per mesurar el talent emprenedor.

Aquesta sessió, que correspon al primer pas de l’Itinerari (La idea de negoci), es realitzarà el dilluns, 18 de setembre, a les 9.30 h. La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de la pàgina web de REDESSA, www.redessa.cat.

El recorregut de l’Itinerari contemplarà els següents àmbits:

1. La idea de negoci. 18 de setembre.
2. El pla d’empresa. 2 d’octubre.
3. Les formes jurídiques i els tràmits per a la creació de l’empresa. 16 d’octubre. 4. Fiscalitat, impostos i taxes. 23 d’octubre.
5. Formes de finançament disponible. 6 de novembre.
6. Màrqueting: mercat, clients i estratègia empresarial. 20 de novembre.
7. Ubicació empresarial. 27 de novembre.

Tot i que no és imprescindible assistir a totes les sessions de l’Itinerari, els emprenedors que el completin rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda a l’Escola d’Emprenedoria. La realització de l’Itinerari es farà semestralment i està obert a tots els emprenedors del territori. L’assistència a totes les sessions serà gratuïta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.