Comença el Joc de lectura de l’estiu

Aquest dimecres 16 de juny la Biblioteca Central Xavier Amorós tindrà tota la tarda dedicada al personatge Peret Ganxet amb un doble acte. Començarà a 2/4 de 6 amb l’arribada del gegant Peret Ganxet per a compartir els Contes a cau d’orella amb la M. Josep Salvador i la Carme Bigorra, autores de la col·lecció de llibres del personatge.

El segon acte és la cloenda de l’Any Peret Ganxet, que s’havia d’haver fet l’any passat i que la pandèmia va postposar fins a la data actual. Es tracta d’un acte emotiu organitzat per l’entitat Recull d’Estudis Històrics, ple de sorpreses, conduït pel comunicador reusenc Josep Baiges i amb les actuacions de Fito Luri i Ariel Santamaria  amb la Banda del Dr. Juantxi. L’acte és una mostra d’agraïment per a les persones i organitzacions que han donat suport al projecte Peret Ganxet. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament a l’adreça de correu recullestudishistorics@gmail.com

La col·lecció de llibres Les aventures del Peret Ganxet consta de 4 títols il·lustrats per Marc Díaz, el primer dels quals, La desaparició de l’estàtua, es va publicar l’any 2016, i estan basats en el personatge que va crear Josep M. Baiges i Jansà a la revista Urbs fa més de 60 anys. Els altres títols de la col·lecció són Dos millor que un, L’Esperança es troba al parc i Famíliai i tots han estat presentats a la Biblioteca Central Xavier Amorós.

Després del conte, es donarà el tret de sortida al Joc de lectura de l’estiu, que cada any es presenta per Sant Pere i es tanca per la Mare de Déu de Misericòrdia. El tema d’enguany és el joc, amb totes les seves variants i està ple d’enigmes, activitats i sorpreses.

Tothom que vulgui participar al Joc de Lectura de l’estiu organitzat per les Biblioteques Municipals, i la resta d’activitats programades, s’ha d’inscriure al web biblioteques.reus.cat i gaudir al màxim de les activitats proposades.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.