Comença el Programa d’acompanyament a la creació d’empreses a Mas Carandell

El proper dijous, 7 d’octubre, s’enceta una nova edició del Programa d’acompanyament a la creació d’empreses que organitza la regidoria d’Empresa i Ocupació conjuntament amb Mas Carandell, adreçat principalment a persones emprenedores, i que tindrà lloc a les instal·lacions de Mas Carandell cada dijous i fins l’11 de novembre.

L’itinerari formatiu, consta de 6 sessions presencials en horari de 9.30 a 11.30h, que es pot fer complert, o bé per mòduls. La seva finalitat és oferir, a través de tallers impartits per professionals experts i reconegudes entitats, un conjunt de continguts i recursos essencials per posar en marxa un projecte empresarial i desenvolupar un pla de negoci amb unes mínimes garanties d’èxit.

El primer dels tallers d’aquest itinerari serà El core business: la teva eficàcia personal, que aquest dijous oferirà el consultor empresarial, coach i formador, Xavier Plana. Plana, a través d’una sessió experiencial aprofundirà, entre d’altres, en l’autolideratge de les persones que condueixen un negoci, així com en les aptituds i actituds que generen l’empoderament. La inscripció és oberta a l’enllaç https://ja.cat/nbEKl .

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, explica que el Programa vol facilitar suport a persones que tenen una idea de negoci i promoure l’esperit emprenedor a la ciutat. I en aquest sentit afegeix, que es complementa amb el Cicle de jornades iniciat el passat mes de setembre, també impulsat conjuntament amb Mas Carandell, sobre la cultura de l’emprenedoria, però que en aquest cas s’imparteix a Redessa 1.

Posteriorment es tractaran altres temàtiques com el mètode Canvas, el pla financer, les diferents formes jurídiques a l’hora d’emprendre, l’estudi de mercat i el darrer dijous, el pla de comunicació.

L’accés a les diferents sessions és lliure, prèvia inscripció per motius d’aforament, a cadascuna d’elles a través del web mascarandell.cat o presencialment a Mas Carandell.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.