Comença la preinscripció a les Escoles Bressol Municipals

El pròxim dia 10 de maig s’inicia el període de preinscripció a les escoles bressol municipals, un termini que s’allargarà fins al 21 de maig. El període de matrícula es farà l 7 al 17 de juny.

Aquest any es demana que sigui el màxim telemàtica possible, per tal de reduir al màxim la presencialitat ateses les recomanacions relacionades amb la pandèmia de la COVID19. Es farà a través del portal de tràmits de la web reus.cat, concretament a https://seu.reus.cat/seu/carpetaCiutadana/tramit/47178.

Tot i amb això, per a les famílies que no la puguin fer de manera telemàtica, caldrà que demanin cita prèvia a l’Oficina d’Escolarització Municipal (l’horari de l’OME -amb cita prèvia- de 9:00 h a 14:00h) o a l’escola bressol que hagin escollit en primera opció.

Es pot consultar tota la informació a https://www.reus.cat/serveis/escola-bressol-0-3-anys.

L’oferta de places és per a les escoles bressol municipals La Ginesta, Montsant, El Margalló, El Marfull, L’Olivera i El Lligabosc, i per a les llars d’infants El Barrufet, Cuadrada i Verdaguer.

Les preinscripcions rebudes s’ordenaran segons la puntuació atorgada, no es té en compte l’ordre d’arribada. Els criteris que es tenen en compte per atorgar punts són si hi ha germans ja matriculats al centre, si els pares hi treballen, si es viu a Reus, la situació laboral dels progenitors, ser família monoparental o nombrosa, ser beneficiari d’una renda mínima d’inserció o patir una discapacitat igual o superior al 33%, ja sigui l’alumne, el progenitor o un germà. Segons aquests criteris s’atorguen puntuacions que van des del 10 als 40 punts.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.