Comença la Setmana Jove de Vilaverd

Després dels anys convulsos de pandèmia Vilaverd recupera la Setmana Jove que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Oficina Jove de la Conca de Barberà.

El 5 de juliol tindrà lloc el primer esdeveniment; un circuit viari de bicicletes per infants i joves a càrrec del Servei Català de Trànsit. L’activitat començarà a les 18 h a la plaça de la Bàscula i hi haurà coca amb xocolata per a totes les persones assistents.

El dia 6 es realitzarà un taller sobre barreres arquitectòniques anomenat Stop Barreres. Aquest taller que es durà a terme al carrer de les Escoles a les 19 h, anirà a càrrec de la Meritxell Lorca, una jove esportista d’elit que és invident.

El dijous dia 7 hi haurà tir amb arc a la pista poliesportiva. Aquesta activitat es durà a terme a les 18.30 h i anirà a càrrec de Drac Actiu.

Finalment, tindrà lloc el II Concurs de fotografia “Fotografia Vilaverd”. Es podran presentar un màxim de tres fotografies de l’1 al 31 de juliol. Les bases i el formulari d’enviament de fotos el trobareu a l’enllaç següent: https://ja.cat/fotografiavilaverd22

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.