Comencen dos dies EDhack a Reus

El projecte EDhack Reus, un laboratori social, educatiu i comunitari que impulsa el departament de Joventut de la Regidoria de Salut i Ciutadania juntament amb la Fundació Jaume Bofill, arriba aquesta tarda i demà dissabte a Cal Massó. Es tracta d’un espai innovador de creació que vol generar idees a partir de la participació ciutadana, en especial els i les joves, que debatran durant dos dies com voldrien la ciutat del futur.

La jornada consisteix en dues sessions intensives, de 16 hores de durada, on participen 15 equips formats per 4 persones, gairebé 70 persones. Es trobaran persones amb perfils molt diversos, que treballaran de forma col·laborativa, utilitzant eines d’innovació, en la ideació i prototipatge de noves solucions.

Consta de tres fases de treball COnnecta, COnstrueix, i COmparteix. Alternades d’activitats com un taller de percussió corporal, un taller de relaxació i postura corporal, sessions musicals…

Les participants comptaran amb el suport de facilitadores, persones dinamitzadores de les sessions de treball; i mentors, persones amb perfils molt diversos experts en el seu àmbit que orientaran els grups en el procés de creació de les solucions.

El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 2.500 €, l’acompanyament per poder ser impulsat, desenvolupar-se, i produir l’impacte social desitjat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.