Concert solidari per la salut mental aquest dissabte al Jardí de la Casa Rull

La regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus dona suport a l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles en l’organització del concert solidari per la salut mental que té lloc aquest dissabte, 10 de juliol, a les 12 h al Jardí de la Casa Rull. L’objectiu és conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de tenir cura de la salut mental, donar suport a les persones que pateixen alguna malaltia d’aquest tipus i a les seves famílies i lluitar contra l’estigmatització d’aquest col·lectiu. Cal tenir en compte que la pandèmia ha perjudicat la salut mental de tothom i, en especial, de les persones que ja n’estaven afectades. Per això, l’import de l’entrada del concert, que és de tres euros, anirà destinat íntegrament a l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles, una entitat de la ciutat que treballa per aquest col·lectiu. D’acord amb la situació actual de la pandèmia, l’organització del concert té previst aplicar les mesures necessàries per evitar el contagi de la covid com l’elaboració d’un llistat d’assistència, la presa de la temperatura a les persones assistents i l’obligatorietat de l’ús la mascareta dins del recinte.

Per aquest motiu, els músics que actuaran en el concert ho faran de manera altruista. En concret, la programació prevista és la següent:

  • Patricios: una banda de rock resident a Tarragona, formada per Patrick, Pere i Cris. Els últims anys han treballat en la cerca del seu so més evolucionat i han editat el que per ara és el seu darrer treball discogràfic, “Sueño atemporal”.
  • Bali Cejas: una cantant de rumba flamenca.
  • Play It Again: un duo de covers acústics de cançons de totes les èpoques. Presenten clàssics del rock, de country i temes imprescindibles dels anys vuitanta. També proposen una selecció de bandes sonores del cine de tots els temps, adaptades al seu estil entre el cafè-jazz i el blues.
  • Ivan Torres: un DJ que punxa música dels anys vuitanta i noranta d’estils diversos com house versions, deep, funky, R&B.

Aquest concert està emmarcat dins dels actes de sensibilització i lluita contra l’estigma que realitza l’entitat al llarg de l’any.

L’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles
L’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles té com a objectiu millorar l’assistència sanitària i social, l’atenció i la informació de les persones afectades i de les seves famílies, així com la rehabilitació, la integració i la reinserció social i laboral d’aquest col·lectiu.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.