Conferència d’ Antoni Cañete a El Círcol

Antoni Cañete ha estat el protagonista de la Conferència mensual d’El Círcol sota el títol ‘Les PIMES al pont de comandament’. Davant un auditori format bàsicament per representants de les empreses més importants i arrelades a la ciutat així com dels diferents agents empresarials de les nostres comarques, l’actual president de PIMEC, recentment escollit, ha desgranat els principals eixos del seu mandat. 

Enginyer electrònic industrial de formació, el Sr. Antoni Cañete ha estat SG de PIMEC, la patronal més representativa del nostre país, durant 17 anys, essent en aquests moments i des del febrer del 2021, el seu president.

En el decurs de l’acte, s’ha fet esment a la representativitat de PIMEC al nostre país en que 2 de cada tres treballadors ho fan a una empresa associada a aquesta patronal. En formem part pràcticament el 99% de les empreses de Catalunya, que suposen el 65% del nostre PIB i el 70% dels llocs de treball.  

Antoni Cañete ha remarcat “ Les petites i mitjanes empreses han de tenir veu pròpia a Espanya. On, en aquests moments la representació empresarial és predemocràtica”. “La societat està en uns moments de canvis extraordinaris. Estem treballant intentant ser útils al país”

Segons el president de PIMEC “En reforma laboral proposem la flexibilitat i seguretat mitjançant la concentració i diàleg  social i la negociació col·lectiva”

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.