El conseller d’empresa i innovació, Jordi Baiget, visita Tecnoredessa

El conseller d’Empresa i Innovació, Jordi Baiget, ha visitat aquest matí les instal·lacions de Tecnoredessa per mantenir contacte amb empreses i emprenedors del territori. Durant la seva estada a les instal·lacions del Tecnoparc, ha visitat les oficines de REDESSA i firaReus i també les instal·lacions de dues empreses impulsades per emprenedors locals: Viajes Para Ti (responsable dels portals Esquiades.com i Buscounchollo.com) i Freshly Cosmetics.

Durant el seu recorregut per les instal·lacions de Tecnoredessa, el conseller també ha fet una visita a la Junta del Clúster TIC que s’estava realitzant a la Sala Doménech i Montaner del Centre d’Empreses. La trobada li ha permès copsar la realitat d’aquest sector estratègic a la ciutat i al territori amb els responsables d’empreses com Studiogenesis, Movertis, URV, Blau Advisors, T-Systems i Essi Projectes. La visita a Tecnoredessa ha finalitzat amb uns parlaments del conseller d’Empresa i Innovació, Jordi Baiget, qui ha assegurat que «el que es fa a Tecnoredessa dóna contingut a la paraula emprenedor i és un exemple de col·laboració público-privada que permet assolir un objectiu més important: la col·laboració entre empreses».

Visita FreshlyAixí mateix, l’alcalde Carles Pellicer ha assegurat que projectes com el de REDESSA i Tecnoredessa són una mostra clara de la voluntat de l’Ajuntament de «continuar donant suport al teixit empresarial, especialment als emprenedors, facilitant-los recursos i contribuint a crear oportunitats de negoci en àmbits com l’agroalimentari, la salut o les TIC, entre d’altres».

La visita ha finalitzat amb un aperitiu a peu dret amb representants d’empreses locals, que s’ha dut a terme al hall de Tecnoredessa.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.