Continuen les visites guiades al Cementiri General de Reus amb motiu del 150 aniversari

Continuen les visites guiades al Cementiri General de Reus amb motiu del 150 aniversari

La programació de visites guiades al Cementiri General de Reus, en el marc del programa d’activitats organitzades per commemorar els seus 150 anys d’història, continua aquest mes de febrer amb la visita programada pel diumenge dia 7. Les invitacions, gratuïtes, es podien reservar des d’aquest dimarts, 26 de gener a les 9.00h, i en pocs minuts s’han exhaurit. Aquest cicle de visites es va iniciar el 3 de gener i es porta a terme a partir d’una proposta divulgativa elaborada pel col·lectiu Carrutxa. Està previst que l’activitat es realitzi tots els primers diumenges de mes, fins el juny de 2021.

Donada l’actual situació epidemiològica i les mesures de contenció actives, el nombre d’entrades és molt reduït i, de moment, només es pot reservar una entrada per persona. Les persones que participin en aquesta visita, caldrà que respectin en tot moment les mesures d’autoprotecció (mascareta obligatòria, mantenir la distància de seguretat i higiene de mans). El Cementiri General de Reus posarà a l’abast dels participants aquells elements necessaris per tal d’extremar aquestes mesures sanitàries.

En aquest sentit, en les properes visites que es programin s’estudiarà la possible ampliació de l’aforament atenent a l’evolució de la pandèmia i les restriccions vigents. Tenint en compte aquesta situació, Serveis Funeraris Reus i Baix Camp demana la màxima comprensió per la xifra de places que es podran oferir progressivament, que s’aniran administrant a mesura que la dinàmica vagi evolucionant.

La visita guiada corresponent al mes de març es programarà pel diumenge 7 de març i les invitacions es posaran a disposició del públic a través de la pàgina web del Serveis Funeraris Reus i Baix Camp uns dies abans. També s’anunciarà al web dies abans que es puguin reservar. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.