Conveni entre CaixaBank i l’ AEHT

CaixaBank i la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona han signat la renovació del conveni de col·laboració, que inclou una oferta de productes i serveis financers en condicions adaptades a les necessitats específiques dels membres de l’associació, de la qual formen part més de 80 empreses.

Aquesta renovació de conveni té com a objectiu seguir impulsant i dinamitzant el sector hoteler i de la restauració de les comarques tarragonines. L’oferta de productes i serveis que inclou el conveni és en matèria de finançament d’edificis, renovació d’instal·lacions, finançament de circulant, gestió de cobraments i pagaments, tresoreria, innovació i banca online, assegurances i previsió empresarial, facilitats per als empleats i banca privada, a més de convidar a participar de l’obra social.

Mentrestant, la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona es compromet a difondre i comunicar als seus membres l’oferta de productes i serveis detallada al conveni, a més de fer difusió d’aquelles ofertes comercials puntuals de CaixaBank destinades al col·lectiu o al públic en general que es considerin oportunes segons les dues parts.

La signatura de l’acord ha comptat amb la presència del director territorial Catalunya de CaixaBank, Josep Mª Gonzàlez, i amb el president de la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, Francesc Pintado.

Josep Mª Gonzàlez, director territorial Catalunya de CaixaBank, ha reiterat el compromís de l’entitat financera amb un sector estratègic com és el l’hostaleria i el turisme tot destacant ”la contribució de l’entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d’aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats”. Per la seva banda, Francesc Pintado, president de la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la provincia de Tarragona, ha senyalat que “acords com aquests ens permeten liderar la transformació continua del sector turístic per continuar sent el motor socioeconòmic a la província de Tarragona.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.