Conveni entre Salut i Treball i la FEHT

Salut i Treball, referent en serveis de prevenció de riscos laborals, segueix creixent i augmentant la seva influència al territori, gràcies a la signatura del conveni de partenariat amb la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme, FEHT, la patronal del sector turístic a les Comarques de Tarragona.  

Un acord estratègic que vincularà a Salut i Treball amb un dels principals motors econòmics del sud de Catalunya, tot aportant al turisme, i a les empreses del sector, la seva experiència i coneixements en el camp de la prevenció de riscos laborals. 

Dirigida per Paco Lari, en poc més de deu anys Salut i Treball s’ha consolidat a Reus i Tarragona i també al conjunt del país, amb delegacions a Barcelona i Lleida. La seva capacitat per anticipar-se a les necessitats dels clients, gràcies a una decidida aposta per la digitalització, especialització i la professionalitat de la vintena de persones que integren el seu equip, explica el posicionament i reconeixement del que gaudeix Salut i Treball entre els seus clients. 

Per la seva banda, la FEHT, representa el 90 per cent de les places de les Comarques de Tarragona i és una entitat sense ànim de lucre que defensa els interessos de l’empresariat turístic. Dins de la FEHT hi ha integrades les principals entitats i associacions privades que conformen el sector de l’hostaleria, el turisme i les activitats d’oci de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Així doncs, actualment hi formen part: 

L’Associació Hotelera Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb 110 hotels membres i 61.000 places, el 90 per cent del total a la província de Tarragona. 

L’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb 54 associats i 66.000 places. 

L’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre amb més de 80 empreses i 24.800 places. 

L’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada amb 11 empreses membres. 

PortAventura World és soci com a empresa estratègica a la zona. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.