Cós Blanc 2020

Festa salou 2020

Salou.

Ja és tot a punt pel dia gran de la Festa Major d’hivern de Salou, el Cós
Blanc, una celebració molt esperada per petits i grans, que, enguany, celebra els 40 anys.

Serà el dissabte, 1 de febrer, quan, després de mesos de preparació continuada, 29 colles salouenques sortiran, engalanades, al carrer, per compartir la seva il·lusió i entusiasme amb més de 30.000 persones.

Es tracta d’una estructura consolidada que durant el matí té un caràcter més local, amb la desfilada de lluïment per part de les colles pels carrers del municipi, que compta amb un concurs per escollir la millor disfressa, la millor carretel·la i la millor coreografia.

La festa gran, però, serà a les set de la tarda, quan es podrà gaudir del famós espectacle de llums i música, pels carrers Ciutat de Reus, Via Roma i Barcelona.

Durant la desfilada del Cós Blanc els 20 canons instal·lats al llarg del carrer Ciutat de Reus llençaran unes 25 tones de confeti. Cal dir que s’emprarà una il·luminació amb els darrers avenços tecnològics i raigs làser.

Hi haurà instal·lats 10 ponts de llum i so, i música en directe amb una potència de 120.000 watts, a càrrec del DJ Moncho, sota les directrius de Juanma Hidalgo, que, enguany, celebra els 38 anys com a speaker d’aquesta gran festa.

Al voltant d’aquest esdeveniment, s’organitza un complet pla d’autoprotecció, amb la participació de més de 250 persones, incloent la Policia Local; els Mossos d’Esquadra; Protecció Civil; ambulàncies; Bombers; i empreses de seguretat; així com veïns, treballadors municipals i voluntaris.

Per continuar gaudint de la festa, la ciutadania es podrà traslladar fins a
l’Envelat (parc de Manuel Albinyana), per passar una bona estona amb el gran ball, a càrrec de l’orquestra Maravella; i de la posterior celebració de la “Cós Blanc Night”.

40 anys

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.