COSTA DAURADA SERÀ LA SEU DE LA COPA D’ ESPANYA DE LACROSSE 2018.

Sports Incoming col·labora amb l’organització del torneig de la copa d’Espanya de Lacrosse 2018. El cap de setmana del 12, 13 i 14 d’octubre se celebrarà als municipis de Salou, Cambrils i Ruidoms la Copa d’Espanya de Lacrosse 2018. El torneig per excel·lència del Lacrosse a Espanya i que dóna cita a tots els clubs de Lacrosse del territori nacional. La Copa d’Espanya de Lacrosse acull en un cap de setmana tant la competició pel títol de campió d’Espanya masculí com femení.


L’edició d’aquest any atraurà els municipis de Salou, Cambrils i Ruidoms més de 12 equips provinents de tot el territori nacional. L’equip de Lacrosse de Barcelona, Barcelona Dracs Lacrosse què és va fer amb el títol de lliga al final de la temporada passada, intentarà arrabassar el títol de Campió de Copa a Madrid Lacrosse, qui va alçar el títol en l’edició de l’any anterior, guanyant en la final el mateix Barcelona Lacrosse en un partit molt ajustat.
A part dels dos grans favorits, es donaran cita en els tres municipis tarragonins equips com Sevilla, Alacant, Donosti, Conca, Salamanca i Bilbao.
La Copa d’Espanya de Lacrosse se celebrarà en els Camps Municipals de Cambrils i Riudoms des de dissabte a les 9 del matí, on començaran els primers partits eliminatoris que duraran tot de dissabte fins a les 8 del vespre. Serà diumenge, quan es veuran les baralles per la final i el tercer i quart lloc, tant de la competició masculina com femenina.
Que és el Lacrosse? Si encara t’estàs preguntant què és el Lacrosse, aquí tens una breu definició per obrir boca del que espera als municipis de Cambrils i Riudoms el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre.


El lacrosse és un esport d’equip jugat sobre un camp de gespa, on 10 jugadors es passen una pilota de goma entre els seus pals o estics, equipats amb una xarxa a la punta per atrapar la pilota, amb l’objectiu de marcar a la porteria de l’equip contrari. Jugat en els seus orígens pels indis nadius americans, és un esport centenari amb una història única, i s’ha popularitzat sobretot en països anglosaxons. Des de fa anys va iniciar una gran expansió arreu del món i actualment opta a la seva inclusió com a esport olímpic. El lacrosse té modalitat masculina i femenina, amb regles molt diferents, tant és així que el lacrosse masculí és un esport de contacte que permet donar cops a l’oponent per parar-li o treure-li la pilota, i es juga amb casc i proteccions diverses. En canvi, en el lacrosse femení, amb una evolució diferent, només es permet el contacte amb el pal de les oponents i es considera una modalitat més tècnica, encara que igual de ràpida.
Aquesta edició del torneig atraurà en total a més de 300 joves esportistes, públic i familiars i és el torneig per excel·lència en l’estat i gaudeix d’un gran impacte i repercussió en l’àmbit nacional.


Se celebrarà en els municipis tarragonins gràcies a l’organització de l’esdeveniment per part de Sports Incoming, l’empresa de turisme esportiu especialitzada a la Costa Daurada i més de 20 anys d’experiència en l’organització al més alt nivell de tornejos, esdeveniments i estades d’equips esportius.
Guarda la cita al calendari i no et perdis la possibilitat de conèixer un dels esports amb més creixement en l’àmbit mundial. Vine a conèixer l’anomenat “esport més ràpid sobre dos peus”. Vine a viure el Lacrosse.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.