Curs 2023-24 de pàdel i tennis al Golf Costa Daurada

El 4 de setembre es donarà inici al curs 2023-24 de les Escoles de Pàdel i Tennis del Golf Costa Daurada, amb una estratègia clarament enfocada a oferir als alumnes una experiència formativa de primer nivell que els permetrà assolir plenament els seus objectius, ja siguin iniciar-se en aquests esports o bé millorar i perfeccionar les seves aptituds.

Golf Costa Daurada es distingeix per les seves atractives, avançades i garantides metodologies d’ensenyament, impartides per professionals amb una àmplia i reconeguda trajectòria en el seu camp. En aquest sentit, tots els alumnes tindran al seu abast un ampli ventall de serveis que els permetrà escollir l’opció que més s’adeqüi a les seves necessitats i interessos: classes individuals i classes en grup dirigides a totes les franges d’edat i nivell. Tot pensat per fer possible que aprendre a jugar a pàdel i tennis sigui més senzill que mai.

Pel que fa a les principals novetats, la Secció de Pàdel en presenta enguany tres de molt destacades. La primera dirigida als grups d’adults de competició, que tindran l’opció d’ampliar el seu temps a pista amb classes d’hora i mitja de durada.

La segona, exclusiva per a tots els membres dels equips de competició de pàdel del Club, consistirà en que podran fer classes tots els divendres de 20 a 21,30 hores i els dissabtes de 9 a 13 hores per només 9 euros l’hora.

I la tercera suposa una ferma aposta per l’Escola de Competició Infantil, el que es traduirà amb entrenaments de 90 minuts, igual que els adults, i amb la possibilitat d’entrenar fins a tres dies a la setmana.

L’Escola de Tennis, per la seva part, afrontarà una nova temporada amb l’objectiu d’assolir un creixent de l’Escola Base. Amb preus molt competitius, tots els nens i nenes que es vulguin iniciar en aquest esport de raqueta ho podran fer els dimarts, dijous o els dissabtes per tan sols 42 euros al mes. Pels alumnes que vulguin iniciar-se o preparar-se per a la competició, el staff tècnic del Club els hi prepararà sessions personalitzades perquè puguin treure la seva millor versió a cada eliminatòria, ja sigui de la Lliga Catalana o del Campionat de Catalunya per Equips.

En total seran 41 setmanes de formació ininterrompudes i vibrants pels alumnes més joves de l’Escola de Pàdel i Tennis Base que inclouran diferents activitats socials al llarg de cada trimestre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.