Curs de programació de videojocs per a joves

En el marc de les activitats d’estiu de ‘Planet Reus’, organitzades pel Casal de Joves de La Palma, l’Espai Boule de Reus coorganitza, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus, un curs d’iniciació a la programació de videojocs totalment gratuït per a joves de 16 a 29 anys.

Aquest curs innovador, dissenyat per despertar la creativitat i desenvolupar habilitats tècniques, ofereix als joves l’oportunitat d’immergir-se en el món de la creació de videojocs. Al llarg de dues setmanes de formació intensiva, els participants aprendran a utilitzar les funcions bàsiques dels programes més comuns emprats en la indústria dels videojocs. Aquesta formació no només permetrà als joves transformar les seves pròpies idees en una realitat virtual, sinó que també oferirà una plataforma perquè puguin compartir les seves creacions amb tothom de manera oberta i gratuïta.

L’objectiu principal d’aquest curs és fomentar l’interès per les tecnologies digitals i la programació entre els joves, proporcionant-los les competències i habilitats necessàries per a destacar en aquest àmbit. Els participants tindran l’oportunitat de treballar en projectes pràctics, desenvolupant jocs des de la concepció inicial fins a la seva execució final. Aquesta experiència pràctica és essencial per a comprendre els aspectes tècnics i creatius de la creació de videojocs, i alhora, millorar la seva capacitat per a resoldre problemes i treballar en equip.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.