Curs intensiu de monitors de lleure a Botarell

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp i l’Ajuntament de Botarell, amb la col·laboració de la Fundació Maria Siurana, programen un curs intensius de monitor/a de lleure per aquest estiu, adreçat a persones joves que vulguin aprofitar aquest període de vacances per formar-se en aquest àmbit.

El curs es realitzarà a Botarell del  17 al 29 de juliol de 10h a 14h i de 15h a 19h. Per formalitzar la inscripció les persones joves interessades han de tenir més de 18 anys i emplenar el formulari d’inscripció adjuntant la fotocòpia del DNI i 3 fotografies tamany carnet. Aquesta documentació s’ha de lliurar a l’Ajuntament de Botarell o bé enviar-la per correu electrònic a joventut@baixcamp.cat. Les inscripcions finalitzen el proper 12 de juliol.

El preu del curs és de 220 euros però l’Ajuntament de Botarell subvencionarà els joves del municipi que s’hi inscriguin.

Per a més informació, les persones interessades poden realitzar les seves consultes la mateix correu electrònic anterior, per whatsapp al 674 321 663 i per telèfon al 977 327 155 ext 218. També poden consultar més cursos i altres activitats a la pàgina de Facebook  Joventut Baix Camp.

Full d’inscripció lleure

FULL DE COMPROMÍS lleure

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.