Curs intensiu de monitors de lleure a Botarell

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp i l’Ajuntament de Botarell, amb la col·laboració de la Fundació Maria Siurana, programen un curs intensius de monitor/a de lleure per aquest estiu, adreçat a persones joves que vulguin aprofitar aquest període de vacances per formar-se en aquest àmbit.

El curs es realitzarà a Botarell del  17 al 29 de juliol de 10h a 14h i de 15h a 19h. Per formalitzar la inscripció les persones joves interessades han de tenir més de 18 anys i emplenar el formulari d’inscripció adjuntant la fotocòpia del DNI i 3 fotografies tamany carnet. Aquesta documentació s’ha de lliurar a l’Ajuntament de Botarell o bé enviar-la per correu electrònic a joventut@baixcamp.cat. Les inscripcions finalitzen el proper 12 de juliol.

El preu del curs és de 220 euros però l’Ajuntament de Botarell subvencionarà els joves del municipi que s’hi inscriguin.

Per a més informació, les persones interessades poden realitzar les seves consultes la mateix correu electrònic anterior, per whatsapp al 674 321 663 i per telèfon al 977 327 155 ext 218. També poden consultar més cursos i altres activitats a la pàgina de Facebook  Joventut Baix Camp.

Full d’inscripció lleure

FULL DE COMPROMÍS lleure

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.